За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Жабок... полазил раница

И така: проектът жабок в раница доби своят завършен и окончателен външен вид след дълги размисли, душевни терзания, отхвърляния на концепции... и най-вече, след отхвърляне на идеята да правим раничка по един нашумял анимационен герой. (Някой ден наистина ще трябва да се залостя пред cartoon или някое друго аниме-каналче, че да се просветя кой кой е в днешните анимации. Ама, това е друга тема). 
Та, раничката е коледен подарък. За една очарователна малка госпожица, с цветно име. Съсредоточихме се върху: "какво харесва госпожицата" и цветното настроение, което носи името й. 
И така, една сутрин, без да се консултираме и уговаряме предварително и нещо допълнително... с майката на въпросната госпожица, по отделно, но единодушно стигнахме до прозрението за жабок в хамак, сред маргаритки!!






Получи се памучено-дънков проект, около 35 см висок и 30 см широк. 

 
с копче-маргаритка за закопчаване...




с пчелички и цветчета... под капака


с няколко определени джоба: за шишенце вода, химикал, телефон... книжка и място за други важни за всяка госпожица неща...


дръжките, разбира се, са регулируеми... при нужда от помощ за носене на по-тежка раничка, максималната им дължина достига 80 см... т.е., всеки може да помогне :)


и самият той... en face!

След милите думи на Еличка, чиято идея беше да зарадва детенце за Коледа... очаквам прегръдки и целувки за самата нея след отваряне на добре пазените подаръчета :))

Ако сте фенове на жабоците, пчеличките или просто раничките... не е трудно - пишете ми! Ще обсъдим и измислим идея... :))


1 коментар:

  1. Страхотна е тази раничка!Няма начин да не се зарадва бъдещата и собственичка! :-)

    ОтговорИзтриване