За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 10 ноември 2011 г.

Слънчева лаптопска-чанто-торба

Подобна чанта се опитвам да се престраша да подхвана от доста време... Престраших се. Тя е нестандартна. Това ще рече, че не е непромукаема (за съжаление), няма дръжка (и не се носи на рамо), нито цип (за сметка на това-си има два броя копчета)... и на всичкото отгоре е по-скоро калъфче, отколкото чанта (идеята на собственичката беше: "да влиза в дамската чанта")
И така, ако изключим юталина (в качеството си на подплата), бих могла да твърдя, че е 100 % памучна. Или с други думи: памук и памуко-производни материи. С размери малко по-големи от компютъра, който ще побира (или 30 см х 23 см х 4 см - ширина, дължина и височина).



 Имах изискване (освен за размерите и външния вид, разбира се) - да е светла и да има нещо бордо... И какво по-подходящо от апликация и копчета в бордо?



И тъй като е "отговорна" чанта и носи отговорен багаж... не се реших да има само едно копче. Всякак предпочитам две...


И "прехлупващи се" презрамки за закопчаване...


Апликацията е силно подобна на една предходна... (sunshine) ... ама, силно :)



И това е чанто-калъфът за лаптоп, удобен за дамска чанта (от по-големите обаче :))


1 коментар:

  1. Много ми хареса калъфчето - семпло и стилно и практично :) И аз съм винаги за сигурността и двете копчета! Колкото и странно да звучи тази идея за калъфче мисля, че много ще допадне за моя самсунг. Е бих сменила копчетата с лепки, защото иначе няма вдигане поне за 5 минути :) Но предполагам, че още по-малка такава апликация би било доста трудно за изработка...

    ОтговорИзтриване