За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

вторник, 8 ноември 2011 г.

Моливници... спортен модел

Сега, моливниците, които ще ви покажа са много специални... Специални като всички останали преди тях, и все пак - тези са първите момчешки моливници, които правя. Момчешки, защото знаех, че са за две братчета. Знаех, че единият е футболист (макар и засега с грамота от детската градина), а за другият... потърсих помощ от майка им (чиято всъщност беше идеята да ги изненадаме с моливници).

Виктор много обичал футбола... обичал и да рисува... и като всяко момче на неговата възраст обича и колички, роботи, PSP (тук получих разяснение от самия него как го включваме в телевизора, влизаме в сайта и си избираш игра: "много е лесно!" - така ми каза). Та, изненадата за него доби размери 43 см х 20 см... и ясна форма на футболно игрище. С топка. 
Това е футболното игрище... навито на руло


има си и персонален надпис... освен че побира 12 флумастера

игрището... или "лицето" на моливника

и топката - копче...


И понеже лично занесох на момчетата моливниците, може би тук е моментът да споделя, че въпреки прилежно изкязаните, шити и надписани моливници... бяха разменени още на пръв прочит... Този на Вики отиде при Йони... и обратно.
Най-вероятно заради количката-допълнение към моливника на Йоан. Стори ми се много скучно да имаш писта за формула 1, а да нямаш количка, която да караш по нея... та, затова освен за копче, използвах такава и за допълнителен аксесоар - за игра. 


ето я и въпросната...

и самият моливник... прилежно навит...

и с флумастрите... решени в бяло и червено, за да караме количката с особено внимание...

стартът... на лицето на моливника...

при все че бяха мигновено разменени след получаването им, все пак и този си има ясен адресат :)))

и пистата, все пак...

заедно :))

Всъщност... всяко от ръкоделията е специално по свой начин... и всяко си има свое настроение и душичка... а на тези моливници "специалността" им се изразява във факта, че за първи път правя съвсем съзнателно момчешко ръкоделие и то, за момчета, за които съм слушала и... нейсе - запознах се!! :)))

5 коментара:

  1. Просто.... не знам как да ти опиша колко ме развълнува! Невероятна си!

    ОтговорИзтриване
  2. Това се казва дружеско взаимовдъхновение, Кети :)) Зареждаш!! Много... и благодаря :)

    ОтговорИзтриване
  3. ОООООООО страхотни са, наистина! Много ми харесаха.

    ОтговорИзтриване
  4. Всяко момче ще се зарадва на такъв моливник! Пък ако и успееш да запалиш творческата искра в поне едно дете, си е голям успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Хей, страшно забавни са тези моливници! Много ми харесват идеите ти - полезни, забавни, шарени и изкусно изработени. Браво, браво!

    ОтговорИзтриване