За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

понеделник, 24 октомври 2011 г.

Violina

Една година след първия си пост публикувам "проект Виолина". Книгоподвързия, по поръчка на Ния. А тя самата (само да напомня) е една прекрасна, слънчева и зареждащо-позитивна девойка, с която се срещам за втори път... Първият беше преди няколко месеца, когато по специална заръка на девойката шихме подвързия за... приятел... със специално отношение към слънцето и слънчевите емоции.
Този път, правихме подвързия за майката на Ния... за рождения й ден :) Направихме я една идея по-висока и по-широка от останалите, за да побира и книги с твърди корици... Или, с други думи (на полу-технически език казано) подвързията са получи с размери около 24 см х 17 см (височина х ширина). Сложихме й дръжки, за да се затваря нежно и прилежно. За основен плат използвахме полиестер... за хастар-памук. Разбира се, има и пришит книгоразделител. И по поръчка на Ния, се казва "Виолина"... затова си има и специално етикетче, с бродерия на името:



Виолина... на една софийска пейка... на път към Ния



отблизо...


en face...


и брандът с името й...
 

с връзките... разделителят и... цялата си прелест


друг хипнотизиращ детайл...


и не е за вярване, но е факт... от светлината мени цвета си... като хамелеон е!

Весело прекарване, Ния! И ч.р.д.... на рожденичката :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар