За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 25 август 2011 г.

Who let... the bird out? - второ издание

Второто издание на птицата беглец и най-вече въпроса "кой, викате, изтърва птицата от кафеза?", си има отговор... 
Дарина е една слънчева и мила девойка, с която се запознах първо онлайн, после и на живо, в София и благодарение, на която спретнах още няколко подвързии с празно кафезче... В нейният случай, отговорът на исконния въпрос се оказа "Tanya" - Даринина приятелка, с рожден ден и любов към книгите :) 
И така, уших подвързията и птицата от памучни материи, занесох ги до София, а от там нататък трябваше да ги поеме Дарина, за да ги представи на приятелката си. Надявам се искрено и дълбокосърдечно да са се харесали взаимно :)) 

лицето на подвързията... с размери 23 см х 15 см (височина х ширина)

и гърбът...

книгоразделителят...

Who let the burd out... мисля, че стана достоен представител на групата ""по ваша поръчка" и то, най-вече заради персонализирания надпис на Таня, която силно се надявам (пак да кажа), че ще се разбере с нейната птица :) 
 
П.П. Ако и вие сте си харесали някой от моделите... или пък имате различна идея, пишете ми! Обещавам да измислим нещо интересно :))

5 коментара:

  1. Ей, много хубаво. Който и да я е пуснал (птичката), добре е направил. Направо ти се чудя на таланта да намираш мъници за книгоразделители!

    ОтговорИзтриване
  2. Теа, да си призная, голяма е краста. Търсенето на разделителчета мога да сравня само с намирането на шашави копчета. Голям кеф са ми тъкмо тези упражнения!

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно те разбирам. С копчетата съм напълно същата. Пък и с декоративни текстилни ленти, мъниста... остави се. А съм чувала, че разни жени се кефят да си купуват обувки и козметика, вместо копчета. Не мога да си го представя. Още веднъж поздравления за книгопазителя и книгоразделителя.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни са ... и заглавието също!!!

    ОтговорИзтриване