За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 21 юли 2011 г.

She is... an angel / a devil

Книгочантите намериха привърженици... определено! Та тъкмо поради тази причина измайсторих още едно моделче (макар че, както е видно по-надолу, моделът никога не е константен - може да е с дръжки, а може да е и без тях). Ангело-дяволските девойки са апликации, в по-голямата си част, от памук и памуко-производни, с изключение на крилцата (полар). Материите са предварително обработени, но все пак (като за всички останали) препоръчвам да се перат на нисък градус (30 гр. или ръчно пране), както и да се гладят откъм хастара (не директно върху апликациите). Като размери: 24 см х 16 см (височина х ширина) с дължина на дръжките 15 см. Всяка книгочанта си има ластик и копче - за закопчалка, както и пришит книгоразделител.

Вариант 1: (с дръжки)

можете да я видите и притежавате, ако отскочите до Созопол :))


цялостния вид...

отвътре...

Вариант 2: (без дръжки)

лицето...

гърбът...

и този вариант на книгоподвързия може да видите при Тита и Лили... на живо, в Созопол

книгоразделителят :)

Вариант 3: (пак с дръжки)

дънков вариант... лице

и гръб...

можете да ги намерите в София, в Paper Cake

хастар...

Вариант 4: (с дръжки)

лицето...

и гърбът...

книгоразделителят...

След като обходи морето (или по-точно Алеята на книгата във Варна и Бургас), книгочантата се завърна в Пловдив, за да бъде харесана за подарък на една "ангело-опашата" морска девойка... и тръгна обратно към Китен!
Но ако сте си харесали някоя друга от ангело-дяволските книгочанти или и тази, дайте знак. Ще се постарая да я повторя! 

2 коментара:

  1. Може и да изглеждат ненужни ,но дръжките са направили облеклото за книга оригинално..Много ме впечатлиха точно тези ангело -демонски чанто-книгоподвързии Пък как хубаво звучи ;-))
    Брависимо!!!

    ОтговорИзтриване
  2. оо, благодаря! дръжките са голяма "есктра"- служат предимно... за разнасяне на книгата или за най-вече за личен кеф :) поне така мисля аз :))

    ОтговорИзтриване