За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Home, sweet home...

Към втората партида за Фейския магазин на Тита и Лили (или накратко казано-към морето) замина и Цезар :) Или книгоподвързията-компаньон на колелетата-home, sweet home. На всички, които вече са я виждали във фейсбук или "на живо"-съжалявам за СПАМ-а. А на онези, които за първи път я виждат- съжалявам за огромното закъснение в актуализирането на информацията около шивашко-творческия процес. 
Та, Цезаровата къща (предпочитам да й казвам така, като истински кучевъд и куче-любител) е с размери 26 см х 16 см (височина х ширина - на подвързията, не на къщичката). Т.е., от по-големите подвързии, на които до скоро им казвах стандартни. Материалите са напълно естествени - памук, хасе и други любими памуко-производни. Разбира се, има книгоразделител... който за разнообразие реших да "закача" на пригодено за закачалка копче, та докато чете човек, да е прилежно прибран. 

та, лицето на подвързията... със закачен и прибран книгоразделител


"механизмът"...

отблизо...

гърба на подвързията... и Цезаровата къщура

и цялостен вид...

Та, както прилежно и подробно описах, Цезар, къщичките и колелетата отпътуваха преди седмица още за Созопол... да си търсят нови стопани. Ако ви се прииска да ги видите:
* може да се разходите до морето
* или да ми пишете, обадите или просто дадете знак... за да ви измайсторя максимално близки до моделите подвързии :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар