За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

понеделник, 18 юли 2011 г.

Ще строим... иглу!

Книгочантите или подвързиите с дръжки набраха почитатели... След първата голяма поръчка, за която ги мислихме и премисляхме (и за която е крайно време вече да пиша-обещавам да е скоро) се оказа, че няма да е зле да има и други книго-чанти. С някои удобства: дръжки за носене и копче за прикрепяне... да не изпадне случайно книгата (едва ли, но все пак...) 
Та, след Малкия принц, в жегите, подхванах едни пингвини-работници... да строят иглу :) Памучно-басмени са пингвините, а иглуто, хастара и основата на подвързията са памуко-производни. Размерът на подвързията е 26 см х 16 см (височина х ширина), с дължина на дръжките 15 см (в готово състояние). Могат да се перат и гладят съвсем спокойно (и все пак ми се струва по-добре да се гладят не директно върху апликациите). Пингвините ги приютиха "Paper Cake" , в София, на ул. "Раковски" 122.

лицето

гърба...

в отворено положение... (с книгоразделителя)

детайл от крилцето...

и от гърба... или копчето :)

en face...

П.П. Търси се собственик... за допълнителна информация - "Paper Cake"... или пък ми пишете, с удоволствие ще отговоря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар