За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 9 юни 2011 г.

Дама...

"Дама"-та ми е... една от любимите детски игри. Та, нямаше начин да не влезе в колекцията за Фейския магазин на Тита и Лили. Последна (трета) засега... в серията. И за нея са използвани изключително и само естествени и памучни материи. Размерите й са като на останалите подвързии: 26 см във височина и 16 см на ширина. 

Предимството на "дамата" като игра, мисля, е във факта, че може да се играе с бобчета, царевици, камъчета и всякакви подръчни "пионки". Та на човек не му се налага да носи излишен багаж със себе си :)

на гърба има разигран вече "морски шах"... уви, него все още не съм го обмислила как би могъл да се включи като бонус игра в книгоподвързия...

и книгоразделителят... просто мъниста :)


Последните три книгоподвързии могат да бъдат открити във Фейския магазин на Тита и Лили. Остава само да се разходите до Созопол. Имат разкошни красоти!

2 коментара:

  1. Всички други подвързии са много хубави, но тези вече са върха!!! И идеята и изработката ми допадат страхотно :) Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване