За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 9 юни 2011 г.

Балони...

Книгоподвързията с балоните, човечетата с балони, филмови ленти и т.н. е част от серията, която уших специално за Фейския магазин на Тита и Лили в Созопол. Всъщност "серията" се получи... от цели три бройки :) Но пък изцяло и единствено от естествени материи и материали - памук (100 %) и разни памуко-производни по темата. Що се отнася до книгоразделителите, при тази с "балоните", използвах разпробито дървено топче, облечено в ръчно и грижливо плетено, на една кука облекло (единственото не мое творение... все още плетките само ме удивляват, възхищават и респектират :)). Като размери книгоподвързиите се получиха все така големи :) 26 см на височина и 16 см на ширина.
Та, сега за балоните:
лицето... младежът, девойката, балоните и част от филмо-лентата

така изглежда с книга... и  в отворено състояние

и книгоразделителят... отблизо

и така... в цялата си прелест :)

Засега й търсим стопанин... А ако имате път към Созопол, обещавам до няколко дни да можете да я видите и на живо във Фейския магазин :))) (имаме и личното обещание на БГ Пощи, тъй че... всичко би трябвало да следва плана :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар