За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

понеделник, 30 май 2011 г.

Църна маца-бял котак... white cat - black cat

Да подбереш подарък за 30-годишна "мацка" (както самата тя би казала), и то по природа - ТелеЦ, се оказа нелека задачка. Реших все пак да се спра на нещо различно, уникално (или поне не серийно производство), миловидно, но и полезно. И тогава се появи идеята за котешката чанта (понеже притежателката обожава чанти, във всякакви шашави разновидности... а и обича котковете като вид, та дори си и отглежда представителка). Искаше ми се да е различна от досегашните котешки модели и разнообразих с бял котак.
Чантата се получи в голямата си част дънкова, с естествено-кожени апликации (котаци) и черно-сатенена подплата.

35 см х 40 см х 6 см (височина х дължина х ширина)

черният кот... (с естествено-кожен кожух)

и белият кот (и той с естествен дългокосмест кожух)

с отворен капак... мини апликация и джоб (според мен за тютюн и тютюневи принадлежности... понеже девойката-притежателка е страстен ТелеЦ-пушач)...

осланяйки се на наблюденията си над девойката... реших, че ще има нужда от джобче тютюно-органайзър... (в последствие се сетих, че тютюневите й аксесоари са една идея повече от това, което бях предвидила... забравих да предвидя място за филтърчета между другото... което прави джоба... просто джоб-органайзър)

И тъй като винаги много съм харесвала добре организираното пространство в чантите си... добавих като елемент към котешкия интериор връзка за ключове... с катарамка (за лесен достъп и смяна на връзката ключове)

... моят творчески безпорядък, състоящ се от тефтер, шал, ключове, портфейл и телефон... успешно се намести (макар и временно) в чантата на ...

Майчето-котколюбителката :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар