За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 24 март 2011 г.

Tetris - подвързия

Споходи ме музата да правя книгоподвързии... с игри. А кой знае, може пък да се превърнат в чанти... калъфчета за телефони, iPhones, очила... с две думи-споходила ме е музата, пак да кажа. 
Конкретната книгоподвързия си няма поръчител, нито стопанин, в процес на издирване съм... Но най-напред да разкажа с две думи за нея: дънкова е, да... Tetris елементчетата са памучни, както и подплатата и книгоразделителя. Предварително са "обработени" или минали през пералнята. За по-сигурно (както правя с всички останали платове, между другото). От една страна, за да избегна риска от спиране, разпускане и оцветяване на материите. От друга - все пак, за да стигнат до мен, а и до Вас са минали през... незнам колко места... 
След като уточнихме материите, ред е на размерите: 23 см х 17 см (височина х ширина). С възможност да побере по-обемисти и по-големи по размер книги. Дори с крилца... Като парички... 19 лв.
И така, крайният вариант:

 това е лицето, разбира се...

и гърбът...

а това е цялостната подредба на елементите...

в отворено състояние + книгоразделител

и... само книгоподвързията...

с книгата, която аз събрах в нея... с крилца и 246 стр. :)

Предполагам съвсем скоро ще успея да реализирам и покажа новите вдъхновения. А дотогава... концентрация за една конкретна поръчка... 

Пожелавам ви много слънчев ден!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар