За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

сряда, 9 март 2011 г.

Mr... Pig

Една от любимите ми книгоподвързии! Специално поръчана (просто като "прасе") и измайсторена с много добро чувство, любофф и мерак :) Отива при приятел на приятел... изобщо надявам се mr. Pig да затвори приятелската верига (т.е., да стане приятел на приятел, но who knows?) 
И така, за прасешката подвързия са използвани предимно естествени материи (поради силната ми симпатия към тях). За основа: 100 % памук. За апликациите: хасе, полар, някои шушлякови материи и басма (друга предпочитана памуко-естествена материя, любима от детските ми години). Като размери... да кажем, че прасуньовата подвързии ще побира книги приблизително с размери 16 см х 24 см (ширина х височина), от 100 до 300 страници... 
Прасчо е "ватиран" (което придава допълнителна плътност на книгоподвързията), а контрастните цветове (на вътрешната и външната основи) подсилват приятното, свежо усещане... поне при мен! 


самият... Той... с "ослепително" шарено чадърче... заедно оформят лицето на книгоподвързията

"причината" за прасунешкия аксесоар... или гърбът на книгоподвързията

цялостната картинка... :)

в отворено положение...

и още веднъж... без книга :)

и един по-близък поглед към дъждовно-прасешките настроения


П.П. Напомням, че този екземпляр е вече при собственичката си, но ако и на вас ви е "проговорил" или просто ви е харесал модела, с удоволствие ще измайсторим още един... подобен :) Само трябва да сигнализирате! :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар