За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 31 март 2011 г.

Скорпионо-чанта

След миролюбивите пингвински отклонения (за книгоподвързии) и Sponge Bob аксесоари, получих поръчка за скорпионо-чанта... С размери 29 см х 30 см х 5 см (или дължина х височина х ширина). Дънкова, разбира се :))) И така, за хастар реших, че ще й подхожда малко по-свежа памучна подплата (с оглед на факта, че апликацията беше замислена да обхване целия преден капак...) Скорпионът на предния капак, както и опашката, която добавих (под капака и над закопчалката-магнит) реших да са от изкуствена кожа...
Но, за да не прекалявам с описанията, ето я и нея:

Скорпио-чантата... en face

и странично... с презрамката, катарамките, апликацията и всичко останало :)

поглед към хастара, джобчетата и изобщо... към вътрешността

опашката... при вдигнат капак, както е видно

и един по-близък план на опашката и термо-залепящия се аксесоар за завършек на отровни жила... (какъвто има също и на големия скорпион на капака)


Чантата пътува към собственичката си-поръчителка... Но, ако сте я харесали и искате и вие да се сдобиете с такава или подобна... или коренно различна... единственото, което трябва да направите е да се свържете с мен... :))

до тогава-благодаря за вниманието... слънчев ден!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар