За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

събота, 26 февруари 2011 г.

Sponge Bob...

Sponge Bob е специалната поръчка на Андрей... специална, дотолкова, че по негово желание баш те този анимационен другар трябваше да правя и специална, дотолкова, че да се запозная с гъбата :))) Признавам, нямах идея как точно изглежда sponge Bob, но... с малко ровене всичко става. И така, подвързията има две физиономии... особено ползотворна и благодатна се оказа тази на гърба (зашото я включих в книгоразделителя). Та, за sponge Bob са използвани любимите памучни материи (както за основа, така и за апликации). Размерите са стандартните за книгоподвързиите ми: 24 см х 16 см (височина х дължина). 

и така - лицето на книгоподвързията (Sponge Bob 1)
и част от книгоразделителя, разбира се

гърба на подвързията... или Sponge Bob 2

акцент... върху книгоразделителя :)))

цялостният вид на подвързията...

и в отворено положение...

И така... сесията с гъбата е приключена. Обещавам да се ограмотявам повече със съвременните анимационни герои, че май съм спряла някъде около Мая, Ръгспин и компания и съм неподготвена за Winx, Sponge и т.н. Но все пак... нещата са поправими! :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар