За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

събота, 26 февруари 2011 г.

чантата за йога на Весела... която отиде при Теди :)

Чантата за йога на Веси се оказа предпочитана и от други разни дружки... Оказа се, че моделът с кодове име "landscape" е доста по-сполучлив от "portrait" варианта :) И така, идеята на Веси беше: да има котка на чантата, ако може черна и ако може да е с дълъг косъм... а самата чанта - да събира йога екипче (тениска, клинче, топли чорапчета и т.н.) или поларено одеалце... Затова и размерът на чантата е по-големичък от всички останали до момента. А именно: 38 см х 30 см х 10 см (дължина, височина и ширина). Като материи: дънков плат (за основа), естествена кожа (за апликация на котаците), велур (за мишоците) и разни други шушлякови материи (за другите апликации) и един весело шарен хастар (за подплата). 
По подобие на една предишна котко-чанта, и тази е с "двойно закопчаване" - с велкро (при вариант с висяща опашка) и със секретно копче (при вариант с прибрана опашка). Voila: 

и така... чантата "en face", с отпусната опашка :)

и чанта... с отворен капак...

детайл от капака...

котакът... детайлно

мишокът... 

регулируема, двулицева презрамка... а и поглед с "прибрана опашка"

Други модели на чанти и йога-аксесоари... скоро :)

П.П. Важна отметка към чанто-притежателката :) Все пак се оказа, че феновете на черната котка и мишо-компанията не са малко... Единодушно, жури в силно ограничен състав (в мое лице и в лицето на рекламния ни агент :)), отсъди, че най-подходящият чантопритежател и котко-гледач е Теди (която самата има на живо... над 10 котешки мустака:))

Няма коментари:

Публикуване на коментар