За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

петък, 10 декември 2010 г.

Зебра, зебра, зебра...

Разходката до Украйна донесе вдъхновение (и платове) за ... африкански животини. До голяма степен зебрите са изработени от изкуствени тъкани (нямам представа дали това е точният термин за материята, от която са ушито, но със сигурност знам, че на пук на модерната тенденцията, материалите не са "естествени"... имах проблем с гладенето на едната подвързия :)). Като изключим жълтата основа и връхчето на опашката, всичко останало са трикотажни имитации на кожа... меки и приятни на допир, но не лесни за шиене и категорично непригодни за гладене!!! Жълтата основа на подвързията, струва ми се, е някаква памучна материя, върхът на опашчицата-разделител е естествена кожичка... 

лице
 
и опашко-разделител

 "стадото" - в лице и гръб

в очакване на новите стопани...

 и муцунка отблизо!

Подвързиите са ушити с много любов... по поръчка на близка приятелка, за подарък на нейни, четящи приятели! 
Ако на някого от вас му се е дощяло да облече книгата, която в момента чете... не се колебайте, пишете на мейл-а, посочен в профила ми. Ще се разберем за животното :)))

1 коментар: